ORTER: Uppsala
ANSTÄLLNINGAR: Vikariat

Publiceringsdatum:
8 September 2021

PERSONLIG ASSISTENT UPPSALA, LÅNGTIDSVIKARIAT

Personlig assistent sökes till en ung kvinna på 30 år, som har ett eget boende i anslutning till föräldrarnas bostad på landet utanför Uppsala.

Våra assistenter arbetar här i en underbart vacker miljö och du kommer att ingå i en grupp av flera assistenter. De bästa förutsättningarna för en bra arbetsmiljö.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som ser detta arbete som givande, stimulerande och ser det långsiktigt. Arbetet kräver lyhördhet, respekt och tålamod. Vi söker dig som kan assistera henne i det dagliga livet hemma, samt följa med på aktiviteter som hon utövar. Som person ser vi gärna att du är rak i din kommunikation, flexibel, förmåga att ta egna initiativ och lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vår kund känner sig mer trygg med det. Om du kan spela ett instrument och laga god mat är det en fördel. Det är viktigare att du passar in som person och att er personkemi stämmer. Utbildning och introduktion sker på arbetsplatsen.

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistent – 2-4 års erfarenhet är meriterande
  • Allmän omvårdnadserfarenhet
  • Svenska i tal och skrift är ett krav
  • B – körkort och tillgång till egen bil krävs

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetet är till stor del förlagt till kvällar och helger.
  • Ett långtidsvikariat – tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Ann eller Anders Båth
Tel: 072–3252468, 0703–932468
E-post: annbath@gmail.com

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan