ORTER: Västerås
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
23 oktober 2023

PERSONLIG ASSISTENT VÄSTERÅS

Vi söker nu en aktiv och engagerad assistent som vill börja arbeta med vår härliga kund Daniel!

Daniel är en 28 årig glad, ung man. Han har Downs syndrom, intellektuell funktionsnedsättning samt synnedsättning. Han bor i egen lägenhet i Västerås, men har ett stort familjärt nätverk runt sig. Vi söker främst en kille till denna tjänst, för att Daniel ska känna sig mest bekväm i alla lägen.

Han behöver mycket hjälp och stöttning där du som assistent finns med och kan motivera honom i hans vardag. Daniel är en aktiv kille som åker till badhuset flera gånger i veckan. Han tycker även om att cykla samt att vara hemma och se på Youtube-klipp.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som har barnasinnet kvar, som är aktiv och gillar att åka iväg på aktiviteter. Att du är positiv, lyhörd och självgående. Daniel behöver någon som förstår och talar god svenska, vi ser gärna att du har erfarenhet av stödtecken/AKK. Du behöver också ha insikt i och se vad som behöver göras i ett hem.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av personlig assistans
  • Intellektuella funktionsnedsättningar
  • Tal och skrift i svenska
  • Stödtecken/AKK
  • Körkort önskvärt

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timanställning från start, som efter hand kan leda till en tjänst på fast schemarad.
  • Varierade arbetstider, dag, kväll, sovande jour och helg.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick
E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Västerås

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan