ORTER: Västerås
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
16 augusti 2023

PERSONLIG ASSISTENT VÄSTERÅS

Glad och aktiv kund!

Vi söker efter en assistent för vår kund i Västerås – det är en ung kvinna som älskar livet! Vår kund tränar både på gym och i simhallen – med mycket skratt!

Hon är en riktig glädjespridare som kommer att locka dig till skratt – och hon tycker mycket om att vara fin – så fina kläder och smycken är något som ofta uppskattas och används.

Vår kund går i skolan en dag i veckan och är även på Daglig verksamhet en dag i veckan, vilket ger henne en bra stimulans och balans i livet. Däremellan tränar hon i bassäng och på gym.

Vår kund bor tillsammans med sin familj i Västerås och vi söker kvinnor som assistenter, eftersom vår kund känner sig mest trygg med det.

Assistentens roll och erfarenhet

När du arbetar som till vår kund så innebär det att du som person måste vara pigg och ansvarskännande. Du bör ha ett intresse för träning och aktiviteter, samt kunna vara uppmuntrande och inkännande. Det kommer att förekomma vissa tyngre lyft – så det är en fördel att du har erfarenhet av tidigare arbeten inom personlig assistans.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort.
  • Gymnasial utbildning minst 3 år.
  • Erfarenhet inom personlig assistans eller liknande arbetsområden.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timanställning.
  • Varierande arbetstider.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick
E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Västerås

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan