Publiceringsdatum:
11 Mars 2022

PERSONLIG ASSISTENT VÅXTORP OMGÅENDE

Vi söker nu assistent till 24-årig kvinna med svår utvecklingsstörning. Hon är rullstolsburen och behöver ständig tillsyn då hon även har epilepsi.

Vår kund bor hemma hos sina föräldrar och assistansgruppen är liten. Vi behöver nu tillfälligt stärka upp i gruppen snarast, fram tills den 1/6. Efter det finns eventuellt möjlighet till förlängning då på timmar.

Kunden behöver hjälp i många moment i sin vardag så som hjälp vid förflyttning, matsituationer och integritetsnära moment. Hon har inget talat språk. Hon tycker mycket om promenader och musik.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande och positiv. Då vår kund inte har något talat språk är det viktigt att du är engagera, inkännande och lyhörd för hennes signaler.

Det är viktigt att du behärskar svenska språket i så väl i tal som i skrift. Viktigast är dock att personkemin stämmer och att du vill skapa förutsättningar för att göra varje dag värdefull och utvecklande.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av arbete som personlig assistent
  • Vana av epilepsi
  • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Cirka 38 timmar i veckan, fram till den 1 juli 2022. Därefter möjlighet till arbete på timmar vid behov när ordinarie assistent har sjukfrånvaro eller semester.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda till dag och kväll vardagar.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun
Tel: 070–7798765
E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Våxtorp

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan