ORTER: Våxtorp
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
11 januari 2023

PERSONLIG ASSISTENT VÅXTORP OMGÅENDE

Vi söker nu assistent till 24-årig kvinna med svår utvecklingsstörning. Hon är rullstolsburen och behöver ständig tillsyn då hon även har epilepsi.

Vår kund bor hemma hos sina föräldrar och assistansgruppen är liten. Vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen. Kunden behöver hjälp i många moment i sin vardag så som hjälp vid förflyttning, matsituationer och integritetsnära moment. Hon har inget talat språk. Hon tycker mycket om promenader och musik.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande och positiv. Då vår kund inte har något talat språk är det viktigt att du är engagera, inkännande och lyhörd för hennes signaler.

Det är viktigt att du behärskar svenska språket i så väl i tal som i skrift. Viktigast är dock att personkemin stämmer och att du vill skapa förutsättningar för att göra varje dag värdefull och utvecklande.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av arbete som personlig assistent.
  • Vana av epilepsi.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • En deltidstjänst på ca 75%.
  • Söker även timanställd på timmar vid behov, när ordinarie assistent är sjuk eller har semester.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda till dag och kväll vardagar.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt
Tel: 076-140 84 86
E-post: rekrytering.fredrika.klemmt@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Våxtorp

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.