LÄN: Skåne
ORTER: Vellinge
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Heltid Timanställd

Publiceringsdatum:
11 oktober 2022

PERSONLIG ASSISTENT VELLINGE

Önskar du ett givande, betydelsefullt och varierande arbete? Då ska du arbeta som personlig assistent hos vår kund i Vellinge. Vi startar nu upp en helt ny grupp assistenter och söker dig med stort hjärta och stort engagemang, samtidigt som du är ansvarsfull och trygg som person. Ett viktigt och betydelsefullt arbete där du som assistent gör det möjligt för vår kund att få en meningsfull dag – varje dag!

Vår kund är en glad kille på 25 år som har autism och utvecklingsstörning. Han har ett stort behov av fysisk aktivitet, så spenderar gärna sin tid med assistenter som uppskattar och har idéer på aktivitet och rörelse.

Vi bygger nu ett team runt vår kund och söker dig som gärna samarbetar med dina kollegor och är pedagogiskt lagd. Du kan vägleda och motivera när det behövs samtidigt som du ser möjligheter i stället för problem.
I arbetsuppgifter ingår det att stötta och stärka kunden i vardagliga sysslor, planera och strukturera så att inget glöms och så att varje dag blir en bra dag. Du bör vara ett steg före för att kunna vara ett stöd.

Många av aktiviteterna kräver bilresa, så körkort är ett krav. Bil finns till förfogande.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person bör vara positiv och lösningsfokuserad. Som person är det viktigt att du är trygg i dig själv. Det är en stor fördel om du har erfarenhet, kunskap och förståelse för lågaffektivt bemötande.

Du kommer att få individanpassad introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Fortbildning och pedagogiska verktyg kommer att erbjudas för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Som assistent behöver du vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Krav

  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av autism och kognitiv funktionsnedsättning
  • Tydliggörande pedagogik

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänstgöringsgrad hel, deltid eller timmar.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Vellinge

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan