LÄN: Skåne
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Heltid Timanställd

Publiceringsdatum:
28 augusti 2023

PERSONLIG ASSISTENT VELLINGE

Vår kund är en 25 årig kille som har autism och bor i Vellinge. Nu behöver vi stärka upp i arbetslaget kring denna kille och vi söker dig som har engagemang och är bra på att arbeta i team.

Vår kund bor själv i sin lägenhet. Som hans assistent ska du vara ett steg före och vara hans stöd. Du som assistent måste ha hjärta och förståelse för detta värdefulla arbete. Vår kund har intressen som bland annat bilar, tidningar och musik. Andra aktiviteter som kunden gör är promenader och bad. Han är gillar att vara aktiv – vädret stoppar inte denna kille.

Du som assistent kommer ingå i denna arbetsgrupp där ni arbetar mot samma mål och har en öppen och god kommunikation. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person bör vara inkännande, initiativrik och positiv. God fysik, för vår kund rör sig mycket. Du ska kunna motivera och bekräfta kunden. Vi ser gärna att du är en lagspelare som förstår vikten av att vara i ett team, att ha en öppen och ärlig kommunikation i sin grupp. Där man som grupp arbetar för att kundens vardag ska bli så bra som möjligt.

Du som assistent kan själv påverka hur mycket du vill arbeta, men du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av autism och kognitiv funktionsnedsättning.
  • Förståelse för vikten av struktur och rutiner.
  • B-Körkort.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänstgöringsgrad hel, deltid eller timmar.
  • På rullande schema.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Vellinge

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan