ORTER: Åmål
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
15 februari 2023

PERSONLIG ASSISTENT ÅMÅL

Vi söker en assistent för att stärka upp i arbetsgruppen kring vår kund som bor i Åmål. Hon är 36 år och har ett stort intresse för sina hundar.

Vår kund har nedsatt immunförsvar och är rullstolsburen, du som assistent hjälper henne med det som hon inte klarar av att göra själv i vardagen. Ni kommer spendera mycket tid utomhus med hennes hundarna. Hos vår kund är man ute i alla väder, i ur och skur eftersom hundarna behöver sina promenader. Vår kund känner sig mest bekväm med kvinnor och då det förekommer integritetsnära situationer söker vi endast kvinnor till denna tjänst.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som assistent behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och positiv. Vi ser gärna att du är aktiv och har ett hundintresse. Du kommer arbeta i hemmet så att du är omtänksam samt respektfull ser vi som självklart, det viktigaste är att du och kunden trivs ihop.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort är ett krav.
  • Ej allergisk emot pälsdjur är ett krav.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av likvärdigt arbete.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Deltidstjänst på 50%
  • Arbetspass kl. 7:00-12:00 & kl. 15:00-20:00

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Åmål

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan