LÄN: Dalarna
ORTER: Avesta
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd Timvikarie

Publiceringsdatum:
23 Mars 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER AVESTA

Just nu söker vi assistenter till vår kund, han är en aktiv 10-årig pojke som nyligen flyttat till i Avesta med sin familj. Han har autism och det är till stor vikt att du talar svenska då han behöver mycket stöd i sin kommunikation.

Vår kund bor i villa tillsammans med två vuxna och tre syskon. Rörelse är en stor del av familjens vardag så du bör uppskatta att vistas utomhus samt att delta i diverse fritidsaktiviteter tillsammans med familjen.

Pojken har en kombination av diagnoser som består av: Autism, utvecklingsstörning samt en grav hyperaktivitetsstörning vilket betyder att han fungerar som ett väldigt litet barn. Dina arbetsuppgifter består mer konkret av att hjälpa pojken med påklädning, hygien, kommunikation samt väldigt mycket lek både inne och ute. Lego i alla dess former är en stor favorit hos denna pojke, så gillar du att spendera många timmar på golvet med att bygga är detta verkligen jobbet för dig! Mycket tid går också åt till att titta på film och lyssna på musik.
Arbetstimmarna är förlagda på kvällar och helger (dagtid under lov) främst i pojkens hem.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som assistent bör vara lugn, ordningsam, lyhörd, konsekvent och väldigt lekfull. Vi ser helst att du kan prata flytande svenska då pojken själv har stor problematik med talet och behöver otroligt mycket stöd i sin kommunikation. Det är meriterande om du har B-körkort. Utbildning eller erfarenhet inom autism är meriterande men personkemi värderas alltid högst hos oss!

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras.
  • Gillar att vara ute i naturen.
  • Svenska i tal och skrift.
  • B-körkort är meriterande.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 1tjänst 20timmar/ vecka.
  • 1tjänst på timmar vid behov.
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger och skollov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lina Johansson
Tel: 072-526 24 92
E-post: rekrytering.lina@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: Avesta

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan