LÄN: Skåne
ORTER: Höllviken
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
11 augusti 2023

PERSONLIGA ASSISTENTER HÖLLVIKEN 80% NATTJÄNST

Vi söker nu assistenter till vår kund en tjej på 16 år som bor med sin familj och hund i Höllviken. Vi behöver stärka upp i arbetslaget runt denna tjej och söker dig som är ansvarsfull och omtänksam.

Som assistent hos vår kund finns du som hennes stöd i vardagen för att hjälpa henne i kommunikation och utveckling. Vår kund behöver stöd med andning, hon har epilepsi och sondmatas. Du planerar och genomför olika aktiviteter men också vardagliga sysslor och såklart omvårdnad. Vi vill att du är rökfri under arbetspassen.
Det finns en specialanpassad bil så att ni lätt kan ta er till olika aktiviteter. Hon har olika intressen så som film, böcker, bad, skola.
För oss är det viktigt med gott samarbete och söker dig som är en lagspelare som förstår vikten av gott samarbete mellan dig, kund, anhöriga, kollegor och assistansanordnare.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är empatisk, inkännande och kan arbeta både självständigt och i grupp. Har du erfarenhet av autism och epilepsi ser vi det som ett plus men det är inget krav, vi söker framför allt rätt person.
Du erbjuds här ett arbete där din insats gör skillnad och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till FMF Assistans utbildningsprogram och friskvård.

Du kommer att vara en del av ett härligt arbetslag och alla här behöver vara flexibla gällande arbetstider eftersom vi löser bemanningen i gruppen om någon blir sjuk eller vid semestrar – vi ställer upp för vår kund och för varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av bland annat autism och epilepsi.
  • Rökfri under arbetstid.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.
  • Erfarenhet av pedagogik.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående.
  • 80% Nattjänst eller enligt överenskommelse
  • Pass 20:00-08:15

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

Märk din ansökan med referens: Höllviken

Vi arbetar aktivt med denna rekrytering och ser gärna att du mejlar din ansökan så snart som möjligt.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.