LÄN: Skåne
ORTER: Höllviken
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
30 mars 2023

PERSONLIGA ASSISTENTER HÖLLVIKEN

Vi söker nu ansvarsfulla och omtänksamma assistenter till en 15 årig tjej som bor med sin familj i Höllviken. Hon har ett stort behov av stöd och du som assistent finns där för att hjälpa till i hennes utveckling och kommunikation. Som assistent planerar och genomför du pedagogiska, meningsfulla aktiviteter men också vardagliga sysslor och annan omvårdnad.

Här finns möjlighet att arbeta 50% – 75% på fast schema. Vi ställer upp för varandra och ser gärna att assistenter här är lagspelare. Bor du i närheten av Höllviken är det ett stort plus både för dig och oss.

Vi söker dig som är trygg, ansvarstagande och förstår vikten av gott samarbete med kund, anhöriga, kollegor och assistansanordnare. Du erbjuds här ett arbete där din insats gör skillnad och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till FMF Assistans utbildningsprogram och friskvård.

Det finns en specialanpassad bil så att ni lätt kan ta er till olika aktiviteter. Hennes intressen är film, böcker, bad, skola och familjens hund så klart.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person bör vara empatisk, inkännande och klara av att arbeta självständigt. Du är inte rädd att ta i om det behövs. Du har också god hälsa och fysik.

Hjälp och stöd med andning, epilepsi och sondmatning ingår i arbetet.

Du kommer att vara en del av ett härligt arbetslag och alla här behöver vara flexibla gällande arbetstider eftersom vi löser bemanningen i gruppen om någon blir sjuk eller vid semestrar – vi ställer upp för vår kund och för varandra.

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet av bland annat autism och epilepsi.
 • Körkort.
 • Förståelse för Rett syndrom.
 • Rökfri under arbetstid.
 • Svenska i tal och skrift.
 • Erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.
 • Erfarenhet av pedagogik.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Start omgående.
 • 50–75% med chans att arbete upp till heltid.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Johanna Sundstrand

E-post: rekrytering.johanna.sundstrand@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Höllviken

Vi arbetar aktivt med denna rekrytering och ser gärna att du mejlar din ansökan så snart som möjligt.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan