Publiceringsdatum:
10 Februari 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER JÄRPÅS/ LIDKÖPING

Vi behöver stärka upp med ytterligare assistenter till denna glada och härliga kvinna! Vi söker dig som vill arbeta på timmar vid behov, mestadels natt med sovande jour.

Vår kund är en positiv och levnadsglad 25-årig kvinna. Hon har en CP-skada, epilepsi, utvecklingsstörning samt en syn och hörselnedsättning. Hon bor i egen lägenhet, går på daglig verksamhet och är i behov av hjälp och stöttning i hennes vardag.

Du kommer att finnas till hands för vår kund om hon vaknar och behöver stöd under natten. Vår kund behöver även hjälp under morgonen innan hon åker till sin dagliga verksamhet. Det kan förekomma arbete under dagtid när det är sjukfrånvaro eller ledighet i arbetsgruppen. Vi hjälps åt för kundens bästa.

Assistentens roll och erfarenhet

Det är viktigt att du är en trygg och lugn person. Vi ser gärna sökande som har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent. Vi söker dig som vill arbeta extra på timmar vid behov.  Arbetstiden är natt och det är sovande jour. Det viktigaste är ändå att personkemin stämmer mellan kunden och dig.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av personlig assistans
  • Tala och förstå det svenska språket

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Natt/sovande jour.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick
E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Järpås

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan