LÄN: Jämtland
ORTER: Järpen
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
1 Juli 2021

PERSONLIGA ASSISTENTER JÄRPEN

Vi söker nu minst en ny personlig assistent till Järpen. Söker du ett meningsfullt arbete? Har du en genuin vilja att hjälpa andra människor? Då kan du vara en av Moas nya assistenter. Tillsammans skapar vi en viktig och fin assistans och arbetsplats – vill du vara med?

Moa är vanligtvis en pigg och glad tjej på 12 år. Hon har rullstol men kan gå. Moa har autism samt en svår utvecklingsstörning och dagliga EP anfall och behöver därför aktiv och ständig tillsyn dygnets alla timmar. Dagtid har Moa alltid 2 assistenter vid sin sida.

Moa har inget talat språk och kommunicerar på sina villkor efter sin förmåga. Hon förstår lättare när du talar och därför är det viktigt att du pratar och förstår svenska felfritt.

Vi är i dag en väl fungerande assistansgrupp på ca 5 assistenter. Flera av oss som arbetar har arbetat länge hos Moa. Arbetet med Moa innebär fart o fläkt men också soffsittande allt beroende på dagsformen hos henne.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är över 25år eller äldre och trygg i dig själv, stabil och stresstålig – epilepsianfall kan stressa en ovan person och därför bra om du klarar att behålla fokus och lugn även under press och i svåra situationer.

Manuella lyft förekommer så det är viktigt med frisk och tränad kropp. Din viktigaste egenskap är ändå din personlighet, att du har hjärtat på rätta stället och är en person som ”klickar” med Moa och hennes familj och assistenter.

Krav/ Meriterande erfarenheter

  • Svenska är ett krav
  • Erfarenhet av EP- anfall är meriterande

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 75% på schemarad.
  • Vissa vardagar 13:30 – 21:00
  • Varannan helg 09:00 -21:00 (ojämna helger)
  • Vi söker också extrapersonal på timmar – vid behov

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Chatarina Briseholm
E-post: cattis62@hotmail.com

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan