Publiceringsdatum:
8 Juni 2022

PERSONLIG ASSISTENT KARLSBORG

Nu söker vi personliga assistenter som vill arbeta hos vår kund i sommar med möjlighet till förlängning.

Vår kund är en glad tjej i 20-års åldern och bor egen lägenhet utanför Karlsborg i samhället Mölltorp. Emelie har många fina intressen som att åka och bada, promenader, gunga, massage eller bara ta en lugn hemmastund.

Vår kund har stort omvårdnadsbehov med funktionsnedsättningen CHARGE syndrom, autism och dövblindhet.

Du kommer vara hennes stöd i kommunikationen med andra människor för hon har inget eget tal utan man kommunicerar med hjälp av bilder och viss del tecken – så det är viktigt att du lär dig läsa av henne. Det finns många hjälpmedel för både inne och utemiljöer, du kommer få individanpassad utbildning på arbetsplats gällande rutiner och hjälpmedel.

Assistentens roll och erfarenhet

Stort önskemål är att du har erfarenheter inom vården. Ser att du är noggrann, ansvarstagande och lyhörd. När man är assistent till Emelie är en god egenskap att man har tålamod men det viktigast av allt är att personkemin stämmer mellan er båda.

Emelies assistans är en stor grupp personliga assistenter och du kommer bli en del av ett arbetslag, så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Assistansen utförs både i hennes lägenhet samt i föräldrahemmet.

Det är bra om du är flexibel gällande arbetstider, om en assistent blir sjuk eller har semester löser arbetsgruppen bemanningen själva. Alla hjälps åt för kundens bästa.

Meriterande erfarenheter

  • Tycker om att vara ute i naturen
  • Talar flytande svenska
  • B-körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Sommarvikarie under sommarmånaderna juni, juli och augusti som kan leda till förlängd tjänst till hösten 2022.
  • Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helger.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lina Johansson
Tel: 072 – 526 24 92
E-post: rekrytering.lina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Mölltorp

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan