LÄN: Skåne
ORTER: Klippan
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
23 Februari 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER KLIPPAN

Nu söker vi två assistenter till vårt team som vill arbeta hos en pigg, glad och kontaktsökande ung man i Klippans kommun. Vår kund tycker om att vara ute och aktivera sig tillsammans och med hjälp av sina assistenter går han regelbundet på simning och ridning. Han bor i ett eget hus i lantligt läge och i området finns vackra promenadstråk och vägar för cykling på parcykeln tillsammans. Som assistent till denna unga man är din uppgift bland annat att komma med nya förslag på dagliga aktiviteter som kan berika hans liv och hjälpa honom att utvecklas.

Vår kund är autistisk med utvecklingsstörning och epilepsi. Han saknar verbalt tal och kommunicerar genom bilder, kroppsspråk och ögonkontakt. Vissa tillfällen är han överaktiv, impulsiv och behöver vägledning och beskydd i olika situationer till exempel i trafiken.

Vi söker nu två assistenter på 20 timmar respektive 30 timmar per vecka. Arbetspassen är förlagda dag/kvällstid och natt – del av natt som jour. Vid aktiviteter arbetar alltid två assistenter samtidigt.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom arbetsgruppen löser bemanningen – vi ställer upp för vår kund och varandra vid sjukdom och ledighet/semestrar.

Assistentens roll och erfarenhet

Som personlig assistent behöver man vara strukturerad, lyhörd, omtänksam, ansvarsfull och besitta en stor del tålamod. Det är assistenterna som ger kunden en lugn och trygg vardag kombinerat med ett positivt sinne och vakenhet inför hans typ av kommunikation. Ser gärna att du är aktiv och att du uppskattar att vara i naturen.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska eller arbete som personlig assistent
  • B-körkort
  • Gillar att vara ute i naturen

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 20 timmar/vecka
  • 30 timmar/vecka
  • Start omgående
  • Dag, kväll och jour under natten

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lina Johansson
Tel: 072 – 526 24 92
E-post: rekrytering.lina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: KLIPPAN

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan