ORTER: Lidingö
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
6 Maj 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER LIDINGÖ

Vi söker minst två personliga assistenter till en ung kille boendes i eget hus på Lidingö.

Vår kund tycker mycket om att vara ute i naturen, bada och titta på film. Han har alltid två assistenter under dygnets alla timmar. Just nu söker vi kollegor till en deltidstjänst och en timanställning. Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökande.

Kundens har autism, utvecklingsstörning och stora hjälpbehov. Han behöver assistenter som är lugna och trygga i sig själva.

Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga, kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du behärskar svenska språket väl.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst behöver du vara uppmärksam, tålmodig och inkännande. Du har en förmåga att kontrollera och hantera dina egna känslor och har erfarenhet från lågaffektivt bemötande. Kunden behöver hjälp med matlagning, personlig hygien och kommunikation.

Dina arbetsuppgifter är att assistera och finna det pedagogiska i vardagliga situationer. Samt att planera och genomföra roliga och utvecklande aktiviteter för att vår kund ska få en trygg och värdefull vardag. Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.  För rätt person finns här arbete under många år och även möjlighet till utveckling till arbetsledare. På denna arbetsplats vill vi ha rökfria assistenter.

Meriterande erfarenheter

  • Tidigare erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande.
  • Erfarenhet av pedagogik.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder eller stödtecken.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående.
  • En 75% tjänst.
  • En timanställning.
  • Dagtid/kväll/natt/helg.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig:
Nicole Ericsson 073 – 144 98 08
E-post: rekrytering.nicole.ericson@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Lidingö

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan