ORTER: Mariestad
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
7 Mars 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER MARIESTAD

Vår kund är en ung tjej som är 20 år gammal, som bor i sitt föräldrahem lite utanför Mariestad. Hon är rullstolsburen och under sin fritid vill hon gärna ta promenader med sin personliga assistent, titta på film, pyssla och mysa med sin lilla syster.

På vardagar går hon i skolan men när hon kommer hem har hon aktiv assistans under eftermiddag, kväll, natt och morgon. Vissa dagar i veckan åker hon till kortisboende.

Kundens funktionsvariation är CP-skada, epilepsi och utvecklingsstörning och hon har ett stort omsorgsbehov. Kundens syn och hörsel är nedsatt men ni kommunicerar med kroppsspråk, ögonblickar och taktila tecken. Det finns många hjälpmedel inne i hemmet och ute finns en special cykel att tillgå om man vill göra en rolig aktivitet tillsammans.

Assistentens roll och erfarenhet

Söker två personliga assistenter som sätter kundens behov i första hand, lyhörd, inkännande och positiv. Att du är trygg i dig själv, men viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig och familjen.

Väldigt bra om du har erfarenhet av delegering för kunden behöver många olika mediciner under dygnets timmar. Hon har fantastiskt fina, omtänksamma och tillmötesgående assistenter som alltid har kunden i fokus.

Vi söker dig som vill jobba som assistent till vår kund på lång sikt och utveckla en god relation.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska eller arbetat som personlig assistent
  • Erfarenhet av taktila tecken och teckenstöd
  • B-körkort
  • Talar flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Två visstidsanställningar 35 timmar/veckan
  • Alla dagar i veckan, dagtid, kvällar och helger
  • Timanställningar

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lina Johansson
Tel: 072-526 24 92
E-post: rekrytering.lina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: MARIESTAD

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan