ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
15 november 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Vår lilla kund Hana har ett stort hjälpbehov och vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen med dig som kan arbeta vid behov. Vi söker assistenter som arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider.

Hana är nu 6 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa storebror och labrador i Skövde.

Hana har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu assistenter som kan arbeta vid behov om ordinarie personal är sjuk eller har semester.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av arbete som sjuksköterska/undersköterska eller sjukgymnast. Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Hanas vardag.

Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.

Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad sjuksköterska eller sjukgymnast. Du bör ha erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad sjuksköterska
  • Utbildad sjukgymnast
  • Erfarenhet av sondmatning
  • Erfarenhet av delegering
  • Erfarenhet av EP

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Söker dig som vill arbeta på timmar vid behov.
  • Tjänsten kan passa bra för dig som pluggar och vill hoppa in extra.
  • Hana har assistans 24 timmar per dygn.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare Misaela Milicic

E-post: rekrytering.misaela@fmfassistans.se

 

Sök jobbet senast

Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan