ORTER: Steninge
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
11 november 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER STENINGE

Vi söker nya stjärnor till vårt team hos en kvinna i Steninge. Vi behöver stärka upp i arbetslaget och är i behov av flera duktiga assistenter som kan arbeta på timmar hos vår kund.

Vår kund är en kvinna, 59 år hon använder rullstol och har även lyft. Du behöver hjälpa henne med personlig hygien, träning med mera.

Du kommer främst att jobba i hennes hem och behöver vara ödmjuk och lyhörd för både henne och hennes mamma som hon bor med, samt kunna anpassa dig till den miljö hon för tillfället befinner sig i.

För det mesta är det enkelassistans men under vissa tider kommer ni vara två assistenter. Körkort & bil är ett krav då hon bor ute på landsbygden.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som söker bör vara positiv, ödmjuk, lyhörd, självgående och flexibel då vi ställer upp för vår kund och varandra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lyft och delegering men inget krav.  Meriterande är att ha jobbat med något liknande innan, men inget krav.

Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen och inom företaget. Vi vill att du som assistent ska känna dig trygg i din roll som assistent och att du och din kund känner er trygga med varandra, därför börjar du som assistent med introduktionspass där du går bredvid en kollega. Vi söker framför allt rätt person.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet inom vård och omsorg.
  • Delegering
  • Tala flytande svenska.
  • Körkort+ bil.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Flera tjänster, timvikarier.
  • Timanställning med möjlighet till utökad anställning.
  • Arbetspass förlagda dygnets alla timmar.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Sandra Forsell
Tel: 076-125 27 24
E-post: rekrytering.sandra.forsell@fmfassistans.se

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.