ORTER: Steninge
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
9 augusti 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER STENINGE

Vi söker nya stjärnor till vårt team hos en kvinna i Steninge. Vi söker två assistenter 50% tjänster, plus extra timmar vid behov. Du som söker måste kunna jobba dygnspass med delvis sovande jour.

Vår kund är en kvinna, 59 år och går själv med hjälp av stöttning från dig. Du behöver hjälpa henne med personlig hygien, måltider, träning med mera. Hennes kommunikation beror mycket på dagsformen alltifrån en gest till några ord.

Du kommer främst att jobba i hennes hem och behöver vara ödmjuk och lyhörd för både henne och hennes mamma som hon bor med, samt kunna anpassa dig till den miljö hon för tillfället befinner sig i.

Hon älskar promenader och det finns en hund i hushållet som också behöver komma ut, det betyder att du inte får vara hundrädd. Du hänger med spontant och badar likväl som att hitta på betydelsefulla aktiviteter i hemmet. Vår kund har också en häst så du behöver känna dig trygg i stallmiljö och tillsammans med hästar.

Du behöver kunna jobba vardagar, helger, kvällar och sovande jour på natten. För det mesta är det enkelassistans men vid vissa aktiviteter kommer ni att vara två assistenter. Arbetstiderna är i dagsläget 08:00-08:00 (dygns pass) med sovande jour, men schemat kan komma att ändras så viss flexibilitet behöver man ha. Körkort & bil är ett krav då hon bor ute på landsbygden samt att man kör med hennes bil ut på olika aktiviteter.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som söker bör vara positiv, ödmjuk, lyhörd, självgående och flexibel då vi ställer upp för vår kund och varandra. Meriterande är att ha jobbat med något liknande innan, men inget krav då man får introduktion och utbildning som är anpassad till kunden.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet inom vård och omsorg.
  • Tala flytande svenska.
  • Körkort+ bil.
  • Ej pälsdjurs allergiker.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 50% tjänster.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda 08:00-08:00 dygnspass-vardagar och helger.
  • 50% tjänster.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Sandra Forsell
Tel: 076-125 27 24
E-post: sandra.forsell@fmfassistans.se

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.