ORTER: Stenungsund
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
9 Maj 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER STENUNGSUNDS KOMMUN

Vi söker trygga och stabila assistenter som kan arbeta med vår kund, en 15årig tjej som har flera funktionsnedsättningar. Hon bor med sin familj i Stenungsunds kommun och du kommer ingå i hennes assistansteam.

Dina arbetsuppgifter är att assistera kunden i vardagssituationer. Det kan vara allt från att ordna ett mellanmål till att planera och genomföra en utflykt eller bara finnas där som ett absolut stöd och trygghet.

Den här flickan är mjuk och kramgo och gillar att vara mycket ute i friska luften. Att gå till havet och kasta sten, hoppa studsmatta eller leka i sandlådan är några av hennes favoritsysslor.

Assistentens roll och erfarenhet

Det är bra om du har barnasinnet kvar och lätt för att leka och busa. Som assistent måste du ta eget ansvar i ditt arbete. Kunna läsa av hennes mående är en viktig del av arbetet, samt att kunna anpassa aktiviteter och utmaningar efter hennes dagsform. I arbetet ingår också att kunna följa med på planerade resor med familjen. Du kommer att ingå i ett assistansteam på totalt 5 personer. Löpande handledning samt utbildning är obligatoriska delar i din anställning.

Har du tidigare erfarenhet av autism, utvecklingsstörning eller epilepsi är det meriterande, men att personkemin stämmer mellan dig och kunden kommer ändå vara det avgörande. Då familjen bor långt från kommunala färdmedel behöver du ha både körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande erfarenheter

  • Autismkunskap.
  • Tala flytande svenska.
  • Erfarenhet av epilepsi.
  • Omsorgserfarenhet.
  • Körkort och egen bil är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående.
  • Vi söker två assistenter som kan arbeta ca 75%

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Jenny Lenander
Tel: 076 – 813 0227
E-post: jenny.lenander@fmfassistans.se

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.