LÄN: Stockholm
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
1 Oktober 2021

PERSONLIGA ASSISTENTER STOCKHOLM

Nu söker vi assistenter till en av våra grupper i Stockholm. Hos vår kund Julian finns redan en väl fungerande assistansgrupp. Vi behöver dock stärka upp med ytterligare ett par assistenter.

Julian är en härlig och glad pojke som bor varannan vecka hos pappa centralt i Stockholm och varannan vecka hos mamma i huset i Sollentuna. Julian har assistans dygnets alla timmar och hans assistenter finns med honom även under skoltid.

Arbetet som assistent hos Julian är väldigt varierande men kan beskrivas bäst som stöd och omvårdnad i vardagen, ett otroligt viktigt arbete som också varvas med mycket lek och skratt! Du tar initiativ, planerar och genomför aktiviteter i samråd med föräldrar.

Vi söker dig som är ansvarstagande kommunikativ och omtänksam. Du behöver självklart förstå och kommunicera med Julian men också med andra personer Julians vardag, anhöriga, skolans personal och kollegor på FMF Assistans. Det är också viktigt att du är en person som kan vara flexibel och ställa upp och ta extrapass om någon kollega är sjuk eller behöver vara ledig.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person, men ser gärna att som du söker har erfarenhet från vården. Det är positivt om du har arbetat med barn och har erfarenhet av EP. Viktigast är dock hur du fungerar med Julian och andra i familjen. Vi ser gärna att Julians assistenter är rökfria. Vi vill också att assistenterna är ansvarsfulla och pålitliga.

Personliga egenskaper

Du som söker behöver vara ansvarstagande, positiv, energisk, initiativrik och ha nära till lek och skratt. Du behöver även vara tålmodig och låta saker ta tid ibland. Du behöver kunna ta instruktioner från föräldrarna, som är mycket lättsamma att samarbeta med.

För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker ser långsiktigt på detta arbete – det är vad vi önskar för Julian och hans familj.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av EP meriteras
  • Erfarenhet av vård meriteras
  • Erfarenhet av arbete med barn meriteras

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 10 timmar per vecka (helgpass)
  • Extra vid behov men goda möjligheter till fast tjänst på schema
  • Dag: 07:30-16:30
  • Eftermiddag/kväll: 16:30 – 21:30
  • Natt: 21:30-07:30

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Ange referens-kod vid ansökan: STOCKHOLM

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan