ORTER: Tibro
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
21 november 2023

PERSONLIGA ASSISTENTER TIBRO

Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent?

Vi söker dig som har viss erfarenhet från omvårdnad, för rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete. Som assistent hos denna rullstolsburna kvinna söker dig som förstår vikten av gott samarbete med kunden, kollegor och oss som assistansanordnare. Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till vårt utbildningsprogram och friskvård.

Hos vår kund centralt i Tibro söker vi nu efter dig som vill bli en trygg och värdefull assistent och kollega. Vi arbetar efter dagliga rutiner, dokumentation och har regelbundna APT. Vi ser gärna att assistenter här har en positiv och lättsam inställning. En positiv och påhittig problemlösare som ser lösningar i stället för problem – det är vad vi behöver! Som assistent här stärker och stöttar du i vardagliga sysslor men även vid aktiviteter som ger guldkant i livet. För denna kvinna är det att måla, titta i affärer och andra små utflykter.

Det dagliga arbetet består av att stötta i det som vår kund inte klarar att göra själv. Vår kund behöver hjälp med allt från matning via sond till hygien, träning och andra vardagliga sysslor som inköp, tvätt och städ. Vi erbjuder trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenter.

Assistentens roll och erfarenhet

Kvinna (gärna med livserfarenhet) eftersom vår kund känner sig mer bekväm och trygg med kvinnor som assistenter. Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.
Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet från arbete inom vård/omsorg.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • En timanställning, vid behov.
  • En tjänst på ca 12h / vecka med möjlighet till fler timmar vid behov
  • Pass finns dag/eftermiddag/kväll med jour.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se

Märk din ansökan med: TIBRO

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan