LÄN: Skåne
ORTER: Tomelilla
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
24 januari 2023

PERSONLIGA ASSISTENTER TOMELILLA

Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent? Vår kund är en medelålders kvinna med MS som bor i Tomelilla. Runt vår kund finns sedan tidigare en grupp fantastiska assistenter. Vi söker nu ytterligare assistenter som timvikarier.

Vår kund har ett assistansbehov dygnet runt. Hon behöver hjälp med alla vardagliga sysslor i hemmet såsom sondmatning, hygien, träning, inköp, tvätt och städ. Du kommer att arbeta där vår kund är – oftast i den egna lägenheten. Hos henne arbetar idag ca 6 assistenter och vi söker nu efter dig som vill bli en trygg och värdefull assistent och kollega. Vi jobbar efter dagliga rutiner, dokumentation och har regelbundna APT.

Kunden har assistans på olika typer av pass under hela dygnet, delvis jour på natten, så en flexibilitet måste finnas inför att arbeta både dag/kväll/natt/helg.

Du erbjuds trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik, positiv, självständig, men kan också samarbeta med kollegor. Som assistent hos denna MS-sjuka kvinna söker vi dig som förstår vikten av gott samarbete med kunden, kollegor och assistansanordnare. Vi söker dig som vill och kan arbeta med omvårdnad och ser gärna att du är utbildad undersköterska men inget krav. Erfarenhet av sond och kateter är ett plus men vi söker framför allt rätt person.
Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och för varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • Erfarenhet av sond och kateter
  • Svenska i tal och skrift

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Pass finns dygnets alla timmar och även helg. Nattpass är delvis jour.
  • Start omgående.
  • Vi söker initialt timvikarier.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Johanna Sundstrand

E-post: rekrytering.johanna.sundstrand@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: TOMELILLA

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan