LÄN: Laholm
ORTER: Veinge
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
2 September 2021

PERSONLIG ASSISTENT VEINGE

Vår kund är en kille på 21år som bor i Veinge. Som personlig assistent hos Elias kommer du att vara honom behjälplig i alla delar i hans vardag.

Han behöver stort stöd i sin kommunikation och det är därför mycket viktigt att du som hans assistent behärskar svenska språket utmärkt i både tal och skrift. På fritiden blir det gärna en promenad men han tycker också om att spela spel.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna sökande som har tidigare erfarenhet av arbetet som personlig assistent – gärna sondmatning. Då vår kund även använder vissa hjälpmedel så som rullstol, tak-lift, elrullstol, nattmask osv, ser vi det som en merit om du har kunskap eller erfarenhet från något av det. Vi ser gärna att du är ordningsam och ansvarstagande person, med stort hjärta.  

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • B-Körkort
  • Svenska, i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vi söker 2st assistenter, Dag/ kväll/ vaken natt och varannan helg.
  • Tjänsterna är på 22tim/ vecka

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare: Zoltan Iles 
E-post:roccoman21@hotmail.com

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan