ORTER: Veinge
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
8 Juli 2021

PERSONLIGA ASSISTENTER VEINGE

Mitt namn är Simon och jag är kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Min kund är en ung kille som är 20år gammal och bor i Veinge. Som personlig assisten kommer du att vara honom behjälplig i hans vardag och hjälpa honom i hans kommunikation. Därför är det viktigt att du kan svenska språket bra.

Hos min kund arbetar man med teckenstöd samt lite bildstöd, så det om du har erfarenhet av detta. Du kommer att hjälpa honom med allt som ingår i en persons vardag. Han tycker om att vara ute på promenader och tycker om att spela spel.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna sökande som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent, samt har erfarenhet av sondmatning. Då vår kund även använder vissa hjälpmedel så som rullstol, tak-lift, elrullstol osv ser vi det som en merit om du har kunskap av dessa. Vi ser gärna att du är ordningsam och ansvarstagande person, med stort hjärta. 

Krav/ Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistent –  1-2 års erfarenhet- meriterande
  • Svenska- Krav
  • Körkort B- Krav
  • Gymnasial utbildning inom Bred, generell utbildning- Krav

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vi söker 2st assistenter, Dag/ kväll/ natt tjänst, varannan helg.

  •  50%- 75%tjänst

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare: Zoltan Iles 
E-post: roccoman21@hotmail.com

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan