ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
3 September 2021

SKÖVDE PERSONLIG ASSISTENT

Vår kund heter Carina och har en underbar personlighet. Mycket lätt att tycka om säger alla som träffat henne. Hon är en småväxt 58-åring kvinna som varit sjuk sedan 2 års ålder.

Hon har vänstersidig förlamning och svårigheter med talet. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik. Hon behöver hjälp stora delar i sin vardag. Vid all förflyttning har hon balanssvårigheter. Hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Hon tycker mycket om promenader, gillar att lyssna på musik, spela kort och deltar i träning/sjukgymnastik.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är en lugn och lyhörd. Flexibel och ansvarsfull person. Du ska kunna hålla bra ordning och det är viktigt att du har hjärtat på rätta stället! Viktigast är dock att personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är av stor vikt att du talar flytande svenska, för att ni ska kunna förstå varandra. Nu söker vi främst vikarier för att stärka upp i gruppen.

Meriterande erfarenheter

  • Meriterande om du har erfarenhet av yrket eller liknande arbete.
  • Meriterande om du har B- körkort.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timvikarie.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: SKÖVDE

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan