ORTER: Nossebro
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
16 juni 2022

SOMMAR VIKARIER PERSONLIGA ASSISTENTER NOSSEBRO

Vi sök nu två assistenter för att stärka upp i arbetsgruppen under sommaren hos vår kund, en man i 60årsåldern. För vår kund vore det bra om du kan börja arbeta snarast och gå introduktionspass för att ni ska känna att er personkemi stämmer.

Han är en rullstolsburen man och bor i Nossebro med sin katt, det är därför viktigt att du inte är pälsdjurs allergiker. Han förgyller sina dagar med är att njuta av livet och åka på bilträffar med sin raggarbil, det skulle vara kul om du delar det intresset. Det är av stor vikt att du inte har ont utav cigarettrök, då han röker på sin inglasade balkong.

Assistentens roll och erfarenhet

Som person är du noggrann, självständig, men kan också samarbeta med kollegor, du borde även vara trygg i dig själv och ha lite skinn på näsan.

Det är av stor vikt att du talar och skriver flytande på svenska, för att vi ska kunna förstå varandra och för att du ska kunna dokumentera. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket eller liknande arbete och om du har körkort, erfarenhet av epilepsi, demens och tak lift.

Då vi har bemanning dygnet runt är det av stor vikt att du kan arbeta alla dygnets timmar. Vi ser gärna att du kan börja arbeta snarast, du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet av epilepsi
  • Erfarenhet av demens

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Två sommarvikarier.
  • Dygnspass.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
Arbetsledare: Caroline Björklund
E-post: carolinegustafsson@live.com
Märk din ansökan med referens: Nossebro

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan