Publiceringsdatum:
14 Mars 2022

SOMMARJOBB I FALKÖPING

Nu söker dig som vill och kan arbeta som personlig assistent i sommar, gärna intropass och extrapass på timmar redan nu under våren.

Hos vår kund Peter finns i dag ca 10 assistenter och vi söker nu efter dig som kan arbeta på timmar vid behov och under sommarmånaderna och semestertider.

Flera av våra assistenter har arbetat många år hos Peter.

Som assistent hos Peter arbetar ni alltid två assistenter tillsammans så vi söker dig som uppskattar arbete tillsammans med kollegor och som förstår hur viktigt det är att ställa upp för varandra och för kunden. Är du också en lagspelare – då kan det vara dig vi söker!

Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det Peter inte klarar att göra själv då han är förlamad sedan en mc olycka. Du kommer att arbeta i hemmet – en villa centralt i Falköping.  Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Läser du till undersköterska eller sjuksköterska är det meriterande.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort och egen bil
  • Flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Från mitten av juni och till och med mitten av augusti behöver vi dig som kan arbeta minst 30 timmar per vecka och minst varannan helg under denna tid.
  • Vi behöver dig som är flexibel för arbete på pass både dag och natt.
  • Pass finns dygnets alla timmar och även helg.
  • Längre pass där del av natt innehåller jour. Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och som jour.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin

Telefon:076-175 30 11

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan