Publiceringsdatum:
10 maj 2023

SOMMARVIKARE/ EXTRA PÅ TIMMAR VID BEHOV
PERSONLIG ASSISTENT STOCKHOM/SOLLENTUNA

Maria är inom kort färdig läkare. Hon har under flera år arbetat extra under kvällar helger och lov som personlig assistent hos oss och Julian. Vi söker nu efter minst en person som vill och kan ersätta Maria omgående.

Julian är en härlig och glad pojke som bor varannan vecka hos pappa centralt i Stockholm och varannan vecka hos mamma och i huset i Sollentuna. För rätt person finns här ett viktigt och omväxlande arbete.

Julian har assistans dygnets alla timmar och hans assistenter finns med honom även under skoltid.

Vi söker dig som är ansvarstagande kommunikativ och omtänksam. Du behöver självklart förstå och kommunicera med Julian men också med andra personer Julians vardag – anhöriga, skolan och kollegor. Det är också viktigt att du är en person som kan vara flexibel och ställa upp och på extrapass om någon kollega är sjuk eller behöver vara ledig som under semestertider.

Arbetet som assistent hos Julian är väldigt varierande men kan beskrivas bäst som stöd och omvårdnad i vardagen, ett viktigt och ansvarsfullt arbete som också varvas med lek och skratt! Du tar initiativ, planerar och genomför aktiviteter i samråd med föräldrar och 2 arbetsledare.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som söker behöver vara minst 18 år. Ansvarstagande positiv, energisk och initiativrik och ha nära till lek och skratt.

Du behöver även vara tålmodig och låta saker ta tid ibland.

Viktigast är ändå att personkemin stämmer och att du som resten av teamet runt Julian vill skapa förutsättningar till utveckling och göra varje dag värdefull.

Vi ser gärna att den som söker har erfarenhet från vården och det är positivt om du har arbetat med barn och har erfarenhet av EP. Vi ser gärna att Julians assistenter är rökfria. Vi vill också att assistenterna är ansvarsfulla och pålitliga.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av EP
  • Arbetat med barn med funktionsnedsättningar
  • Rökfri
  • Svenska i tal och skrift

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Sommarvikarie
  • Extra på timmar vid behov.
  • Passen är förlagda: Dag: 07:30-16:30 Eftermiddag/kväll: 16:30 – 21:30 Natt: 21:30-07:30

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

 

Sök jobbet senast

Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan