ORTER: Tibro
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
10 Februari 2022

SOMMARVIKARIE PERSONLIG ASSISTENT TIBRO

Vår kund är en 27-årig lugn tjej som bor i Tibro i egen lägenhet. Söker en personlig assistent som ska vara henne behjälplig i sitt hem och hennes vardag då ordinarie personal har semester.

Du behöver vara rökfri, inneha körkort och önskvärt med egen bil, då kunden behöver hjälp till och från aktiviteter.

Vår kund lever ett socialt och aktivt liv. Hon tycker det är kul att laga mat, bada, lyssna på musik och dansa. Hon tränar på gym och tar promenader. Listan kan göras lång, här är det viktigt att du som assistent ska finnas som stöd och hjälp.

Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Som personlig assistent behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och initiativrik och positiv. Du ska stödja vår kund men inte ta över, viktigt är att kunden får göra så mycket som möjligt själv. Det är bra om du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent och gärna någon utbildning inom detta. kunden känner sig mest bekväm med kvinnor och ser helst det som sökande. Krav är att kunna svenska i både tal och skrift. Kunskap om bildstöd är meriterande, vår kund använder sig till viss del av bilder i sin kommunikation, då det används som förstärkande och förtydligande för kunden.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av att jobba med människor
  • Svenska i tal och skrift

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Introduktion, Start i juni.
  • Under sommarmånaderna juli och augusti ska du kunna arbeta i genomsnitt 36 timmar per vecka.
  • Arbetstiderna är förlagda som dygnpass eller dagtid.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Tibro

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan