Publiceringsdatum:
22 April 2022

SOMMARVIKARIER PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Vi är ett litet team personliga assistenter som söker nya kollegor som kan vara vikarie under ordinaries semestrar, men som även kan ställa upp vid behov. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund.

Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga, kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.

Just nu söker vi sommarvikarier som kan jobba vid ordinarie assistenters semestrar. Tiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour.

Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Du får introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som söker är lugn, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskada och psykisk ohälsa.

Meriterande erfarenheter

  • Psykisk ohälsa.
  • Svenska är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Varierande
  • 1st Timanställning vid behov
  • 2st vikarietjänst 50 % juli till och med augusti

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se

Sök jobbet senast

Vi rekryterar omgående så sök nu.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan