LÄN: Stockholm
ORTER: Solna
ANSTÄLLNINGAR: Timvikarie

Publiceringsdatum:
18 Maj 2021

Sport- och musik intresserad kund!

Vi söker en personlig assistent till vår kund, en man (40 +) som är rullstolsburen men lever ett aktivt liv och har stort intresse för sport och musik.

Han behöver stöd hemma kvällstid och arbetspassen är dygnpass. Från 15 till nästa dag klockan 10 då börjar kunden på dagligaverksamhet med extern personal utan assistent. På helger är det dygnpass 12–12.

Goda kunskaper i svenska behövs eftersom han har tal och kommunikationssvårigheter. Kunden behöver ett visst fysiskt stöd men ännu viktigare med psykiskt stöd. Det är viktigt att du som assistent är initiativtagande eftersom han behöver mycket stöd för att vara aktiv och motiverad.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är den förlängda armen för att tillsammans med vårt team skapa en bättre livskvalité. Du är flexibel, lugn i ditt arbete, ordningsam, initiativtagande och lyhörd. Vi ser att du är rökfri under arbetstid. Du arbetar med hjärta och kompetens.

Meriterande erfarenheter

  • Goda kunskaper i svenska språket.
  • Fysisk aktiv själv och i åldern 25–40.
  • Du ska ha erfarenhet av assistansjobb

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Du börjar tjänsten som vikarie, efter behov/ önskan från kunden kan den förlängas och utökas.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktpersoner

Arbetsledare: Hussein Askary
E-post: hussein.fmf@outlook.com

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan