ORTER: Järpås
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd Timvikarie

Publiceringsdatum:
8 Juni  2021

TIMVIKARIE SÖKES OMGÅENDE

Mitt namn är Sofie och jag är kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder.

Vår kund som flyttat hemifrån nu i juni – vilket är både spännande och roligt. Kunden behöver nu nya assistenter för att kunna leva sitt liv fullt ut! Hon har en lätt CP-skada med nedsatt syn och hörsel.

Vi söker Dig som vill ha ett extra jobb – eftersom arbetstiden är natt och det är sovande jour. Din arbetsuppgift är att finnas tillhands för vår kund om hon vaknar och behöver stöd under natten. Du kommer även att vara vår kund behjälplig på morgonen innan hon åker till sin Dagliga Verksamhet. Det kan även förekomma att du behöver arbeta dag när det är sjukdom eller ledighet i gruppen

Assistentens roll och erfarenhet

Erfarenhet av personlig assistans.

Meriterande erfarenheter

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timmar, extra vid behov.
  • Sovande jour kl.23,00–09,00. Det är aktiv tid mellan 06,15–09,00
  • Samt extra vid sjukdom och ledighet i ordinarie arbetsgrupp.
  • Tillsätter omgående 1-2 timvikarier.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Britt-Marie Lack
E-post: bmlack1@msn.com

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan