Här har ni mig, är en pigg och glad kille på 8 år. Jag har en utvecklingsstörning samt Epilepsi och krampar upp till fyrtio gånger per dag. Jag behöver därför aktiv och ständig tillsyn.

Jag har inget talande språk och kommunicerar på mitt sätt. Jag förstår när du talar till mig – därför är det viktigt att du talar bra svenska så att jag kan träna upp mitt öra och språk. Min mat får jag delvis via en sond. Jag sitter i rullstol, men tränar med mina assistenter på att gå själv. Tar gärna med min hund.

 

Assistentens roll och erfarenhet

Jag behöver använda en slemsug och olika mediciner och det är bra om du har erfarenheter inom detta område. En viktig del är att du är trygg i dig själv, stabil och stresstålig – epilepsianfall kan stressa en ovan person och därför är det bra att du behåller ett lugn vid en sådan situation.

Manuella lyft finns i vardagen och viktigt med en stark kropp. Din viktigaste egenskap är ändå att du har hjärtat på rätta stället och är en person som ”klickar” med mig, min hund och min mamma.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad

Då sommaren närmar sig behöver vi stötta upp extra i assistentgruppen. Jag söker assistenter som kan hoppa in vid behov, redan nu kan det erbjudas deltid för en person varannan helg. Man behöver kunna jobba alla tider på dygnet. Du kan inte vara hundrädd eller allergisk

Meriterande erfarenheter – special kunskaper

Erfarenhet av Ep-anfall

 

Om lön

Vi tillämpar lön enligt Fremia

Om anställningsvillkor

Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng

Kontaktpersoner

Michelle Jansson michelle-jansson@hotmail.com

Sök jobbet senast

Vi anställer omgående om du är rätt person för detta uppdrag.

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.

 

Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.