ORTER: Örebro
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
14 November 2023

-TJÄNSTEN ÄR TILLSATT-JURISTER TILL HUVUDKONTORET

FMF Assistans satsar nu på att utveckla vår juridiska plattform och söker därför ytterligare två jurister till huvudkontoret i Örebro. Vi söker i första hand dig som är nyutexaminerad eller som tar din juristexamen inom kort.

I ditt dagliga arbete driver du processer för och har löpande kontakt med personer som har stora hjälpbehov. Att du besitter egenskaper som lyhördhet, empati och hög social kompetens är därav en förutsättning. Du ska självfallet även vara intresserad av att bli insatt i LSS-områdets lagstiftning, men det viktigaste av allt är att du brinner för att dagligen göra skillnad.

Som jurist hos FMF Assistans kommer du omgående få möjligheten att självständigt driva processer i rollen som juridiskt ombud för våra kunder. Du kommer löpande överta huvudansvaret för dina kunder och vara med dem hela vägen från ansökningsskedet och under handläggningen följa deras ärenden hos kommun och myndigheter, till att driva deras rättsprocesser i förvaltningsdomstol. Det innebär att du kommer erhålla berikande processuella erfarenheter och möjlighet att skyndsamt tillämpa det du faktiskt studerat i praktiken.

Hos FMF Assistans kommer du även löpande få bistå bolaget i andra frågor som berör juridik, så som arbetsrätt eller avtalsrätt. För att få samtliga verktyg att kunna hantera de områden du kommer att arbeta med får du även årligen möjlighet att åka på fördjupningskurser inom relevanta rättsområden utifrån eget önskemål och engagemang.

Vårt övergripande mål är att se dig utvecklas till en av de allra bästa juristerna i Sverige inom ditt område. Du kommer således ges möjligheten och förtroendet att ta ett stort eget ansvar och på så sätt snabbt kunna uppnå din yttersta potential som verksam jurist.

Med FMF Assistans som arbetsgivare och Örebrokontoret som din arbetsplats tillhör du en gemenskap och en arbetsglädje som närmast kan beskrivas som vänskaplig och familjär. Stor vikt kommer därför läggas vid dina personliga egenskaper.

Din roll och erfarenhet

Som person är du driven, engagerad och förtroendeingivande. Du behöver också ha en förmåga att formulera dig mycket väl i både tal och skrift.

Meriterande erfarenheter

  • Juristexamen
  • B-körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Heltid/kontorstid.
  • Det kan förekomma resor i arbetet, tjänstebil finns att tillgå.

Lön / Arbetsvilkor

  • Individuell lönesättning.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.
  • Vi tillhör arbetsgivarorganisationen Fremia och tillämpar aktuellt kollektivavtal överenskommet mellan Fremia och Kommunal.

Kontaktperson

Elin Nordeman
Tel: 073 – 656 76 92
E-post: elin.nordeman@fmfassistans.se


Märk din ansökan med ”Jurist Örebro”
Urval och kallelse till intervju sker löpande.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan