ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Heltid

Publiceringsdatum:
12 september 2023

ARBETSLEDARE/PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

FMF har ett nytt uppdrag hos en liten flicka som med vårt stöd har beviljats insatsen personlig assistans. Vill du vara med ifrån början av denna resa där vi startar upp den helt ny arbetsgrupp? Flickan är bara 4 månader och mycket svårt funktionshindrad och vi behöver inom kort bemanna med assistenter dygnets alla timmar i hemmet där också syskon och föräldrar bor. Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent där du också är den som leder assistansgruppen på plats hos kunden?

Vi söker dig som har viss erfarenhet från omvårdnad och arbete med mer ansvar i grupp/team. Som arbetsledare hos oss styr du bemanning, deltar i rekrytering och ser till att gruppen arbetar rätt och mår bra. Du kommer att arbeta som assistent men också nära anhöriga och framför allt nära den kundansvariga på FMF i din roll som arbetsledare.

Det dagliga arbetet består av att stötta i det som denna lilla flicka behöver hjälp med och det inkluderar bland annat matning via sond, trachostomi – andning och inhalation. Slemsug – flera gånger per timme. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är viktigt att du som arbetsledare/assistent får rätt förutsättningar för att lyckas i ditt nya uppdrag.

Assistentens roll och erfarenhet

För rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete. Som arbetsledare/assistent hos denna mycket funktionshindrade lilla flicka söker vi dig som förstår allvaret i arbetet och vikten av att skapa en trygg assistans/vård för flickan i hemmet, samtidigt som vi skapar en trygg bra arbetsmiljö för alla assistansgruppen.

Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning som både arbetsledare och assistent genom vårt utbildningsprogram. Introduktion och utbildning av ansvariga inom sjukvård och anhöriga på plats.

Eftersom uppdraget är nytt kommer vi tillsammans att skapa dagliga rutiner efter instruktioner från vården. Vi dokumenterar efter varje pass och har regelbundna Arbetsplatsträffar (APT). Vi söker en positiv och trygg person som ser långsiktigt på arbetet som arbetsledare och personlig assistent.

Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du är en person som visar vägen och samtidigt får gruppen/kollegorna med dig.

Meriterande erfarenheter

  • Gärna erfarenhet från arbetsledning.
  • Erfarenhet från arbete inom vård/omsorg.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetsledning: Utgör inte ett visst antal timmar utan är ett uppdrag på ca 10-40 timmar per månad och med en fast ersättning per månad. Räkna med mer arbete i början och uppstarten av assistansen.
  • Personlig assistent: Pass finns dag/eftermiddag/kväll/natt. Arbete varannan helg är att räkna med och du arbetar ca 75% som personlig assistent.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se

Frågor om arbetet besvaras på en eventuell intervju.

Sök jobbet senast

2023-10-01 genom att maila CV och personligt brev

Märk din ansökan med: ARBETSLEDARE SKÖVDE

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan