ORTER: Sollentuna
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
9 augusti 2023

ARBETSLEDARE/PERSONLIG ASSISTENT SOLLENTUNA

Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent och som en av två arbetsledare hos en av våra kunder?

Vi söker dig som vill och kan arbeta med omvårdnad och ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning inom vård/pedagogik. Att du har viss erfarenhet från arbete med mer ansvar i grupp. Som en av två arbetsledare och delat ledarskap styr du bemanning/rekrytering och ser till att gruppen mår bra. Du kommer att arbeta nära den andra arbetsledaren, kundansvarig och anhöriga. För rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete.

Julian är en härlig och glad pojke som bor varannan vecka hos pappa centralt i Stockholm och varannan vecka hos mamma i huset i Sollentuna. Julian har assistans dygnets alla timmar och hans assistenter finns med honom även under skoltid.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är ansvarstagande kommunikativ och omtänksam. Du behöver självklart förstå och kommunicera med Julian men också med andra personer i Julians vardag – anhöriga, skolan och kollegor. Det är viktigt att du är en person som kan vara flexibel och ibland ställa upp på ett extrapass om någon kollega är sjuk eller behöver vara ledig.

Arbetet som assistent/arbetsledare hos Julian är väldigt varierande men kan beskrivas bäst som stöd och omvårdnad i vardagen, ett otroligt viktigt arbete som också varvas också med mycket lek och skratt! Du tar initiativ, planerar och genomför aktiviteter i samråd med föräldrar.

Erfarenhet eller utbildning inom vård är ett stort plus. Erfarenhet från arbete med barn med speciella behov är också meriterande. Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet eller utbildning inom vård.
 • Arbete med barn.
 • Svenska i tal och skrift.
 • Utbildning eller erfarenhet av pedagogiskt arbete.
 • Erfarenhet som gruppledare.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • 30 timmar i veckan på fast schema som assistent.
 • Pass finns dygnets alla timmar.
 • Denna tjänst innehåller både nattpass och pass under dagtid.
 • Varannan helg enligt schema.
 • Arbetet som arbetsledare (utöver arbetet som assistent) erhåller en fast lön varje månad. Arbetstid ca 5–10 timmar per vecka.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Sök jobbet senast: 2022-09-08 genom att maila CV och personligt brev

Märk din ansökan med Sollentuna

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan