ORTER: Sollentuna
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
22 augusti 2022 

ARBETSLEDARE/PERSONLIG ASSISTENT SOLLENTUNA

Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent och som en av två arbetsledare hos en av våra kunder?

Julian är en härlig och glad pojke som bor varannan vecka hos pappa centralt i Stockholm och varannan vecka hos mamma i huset i Sollentuna.

Julian har assistans dygnets alla timmar och hans assistenter finns med honom även under skoltid.

Vi söker dig som är ansvarstagande kommunikativ och omtänksam. Du behöver självklart förstå och kommunicera med Julian men också med andra personer Julians vardag – anhöriga, skolan och kollegor. Det är viktigt att du är en person som kan vara flexibel och ibland ställa upp och på ett extrapass om någon kollega är sjuk eller behöver vara ledig.

Arbetet som assistent/arbetsledare hos Julian är väldigt varierande men kan beskrivas bäst som stöd och omvårdnad i vardagen, ett otroligt viktigt arbete som också varvas också med mycket lek och skratt! Du tar initiativ, planerar och genomför aktiviteter i samråd med föräldrar.

Assistentens roll och erfarenhet

Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi söker dig som vill och kan arbeta med omvårdnad och ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning inom vård/pedagogik. Att du har viss erfarenhet från arbete med mer ansvar i grupp. Som en av två arbetsledare och delat ledarskap styr du bemanning/rekrytering och ser till att gruppen mår bra. Du kommer att arbeta nära den andra arbetsledaren, kundansvarig och anhöriga. För rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet eller utbildning inom vård är ett stort plus.
  • Erfarenhet från arbete med barn med speciella behov är också meriterande.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 20–30 timmar i veckan på fast schema som assistent.
  • Pass finns dygnets alla timmar och även helg.
  • Arbete som arbetsledare.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Ange referens-kod vid ansökan: Sollentuna

Sök jobbet senast

2022-09-08 genom att maila CV och personligt brev

 

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan