ORTER: Stockholm
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
28 maj 2024

ASSISTENT MED ARBETSLEDARROLL -VASASTAN- STHLM

Vi söker nu dig som har barnasinnet kvar och vill jobba med vår kund, men samtidigt kan vara en trygg arbetsledare för vår assistansgrupp. Vår kund är sex år och bor i Vasastan tillsammans med sina föräldrar och syskon.

Han är en mycket social, sprallig, glad kille som gillar djur, sjunga, spela musik och göra utflykter. Arbetsledarrollen innebär att du ansvara för arbetsgruppen och dess bemanning, att visa vägen och vara en tydlig förebild. Vi söker en stabil ledare som vågar lyfta problem och samtidigt hitta lösningar.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är trygg, pålitlig och tar ditt jobb på stort allvar. Har du erfarenhet av epilepsi är detta meriterande men inget krav. Personlig lämplighet går före utbildning. Vi ser gärna att du har vana att möta barn och inte är rädd för att plocka fram barnasinnet samtidigt som du är en trygg vuxen förebild.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar utom när han är i förskolan. Under hösten kommer han att börja förskoleklass och du som assistent kommer eventuellt att avsluta ditt arbetspass efter att ha lämnat honom i skolan, Årsta.

Passar du in på ovanstående beskrivning tveka inte att skicka in din ansökan.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av barn.
  • Tidigare erfarenhet av arbete som assistent.
  • Talar flytande svenska.
  • Erfarenhet av Epilepsi.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vaken natt ca 21:00-08:15
  • Kväll ca 16:00–21:00
  • Helg, dag, kväll, natt.
  • Deltid 20–30 timmar/ veckan.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Malin Vaahto
Tel: 076–1371011
E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Vasastaden STHLM

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan