ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
19 april 2024

EXTRAJOBB PÅ TIMMAR SOM PERSONLIG ASSISTENT TILL VÅR NYA KUND I SKÖVDE

Vi söker nu en glad och pålitlig assistent som vill börja jobba hos vår nya kund, en kille i 30års åldern boende i egen lägenhet i Ryd, Skövde.

Han har autism och ett stort behov att ta dagliga promenader vilket vi hoppas du ser som en förmån under ditt arbetspass. Han har ett eko-tal och förstår kortare meningar. Under veckodagarna går han på DV där även hans assistent följer med.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi letar nu främst efter en person som vill hoppa in extra vid vakanser, men chans finns för fast tider på rullande schema. Vi ser att du har nära till skratt och glimten i ögat. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med jour under nattetid. Arbetspassen är dagsläget väldigt varierande. Allt från dagspass till dygnspass.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort.
  • Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent.
  • Erfarenhet av autism och pedagogiskt förhållningsätt.
  • Erfarenhet av självskadebeteende.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timanställning.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Malin Vaahto

Tel: 076–1371011

E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: SKÖVDE RYD

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan