ORTER: Finspång
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
23 November 2021

FINSPÅNG PERSONLIG ASSISTENT

Nu behöver vi stärka upp Sigges team och söker minst en assistent. Sigge är en charmig och glad kille som är 10 år.

Han är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Han behöver hjälp med matning via sond. Aktiv och ständig tillsyn pga. EP men också hjälp med att aktiveras. Sigge trivs bäst där han känner sig trygg. Musik och bus gör honom extra glad! Han älskar också att vara utomhus.
Som Sigges assistent har du en viktig roll och blir en betydelsefull person i Sigges vardag. Han bor tillsammans med sin mamma i Finspång.

Assistentens roll och erfarenhet

Gärna utbildad undersköterska eller erfarenhet från vård eller arbete med barn. Det viktigaste är ändå att personkemin stämmer – att just ni hittar ett band och att du är villig att lära dig allt om Sigge och hans behov. För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Sigge!

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • Van av arbete inom vård och arbete med barn
  • Erfarenhet av EP
  • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar vid behov
  • Med pass förlagda mestadels efter skoltid – eftermiddagar/kvällar – natt och vissa helger.
  • Men också dagtid när det är skollov och sjukdom.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076–1753011
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: FINSPÅNG

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.

Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan