LÄN: Skåne
ORTER: Malmö
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
13 juni 2022

FMF ASSISTANS MALMÖ SÖKER KUNDANSVARIG

Vi har i dag en fantastiskt fin arbetsplats i arbetsglädje, gemenskap och kontorslokaler. Vi som arbetar på FMF – oavsett roll – har alla en mycket viktig del i våra kunders personliga assistans. Gemensamt för oss alla är att vi arbetar med stor kunskap, engagemang, värme och förståelse för våra kunder, deras assistenter och anhöriga. Alla på FMF gör alltid sitt yttersta och runt varje kund finns ett starkt team kompententa och engagerade medarbetare. Vi bryr oss också om varandra som kollegor och har fantastiskt trevligt på jobbet – det märks att vi mår bra och gillar vårt uppdrag!

Som kundansvarig kommer du att arbeta med helheten kring våra kunders personliga assistans.    Med kunskap och personligt engagemang bidrar du till att skapa trygghet och kvalitet för våra kunder och deras assistenter. Våra kundansvariga har en viktig del i att våra assistenter känner arbetsglädje och stolthet i sitt dagliga arbete. Arbetet innefattar också rekrytering inom de egna assistansgrupper som du också handleder i svåra som enkla frågor. Du har bra samarbete med kunder, kollegor, arbetsledare och anhöriga. Du håller i myndighetskontakter. Arbetet som kundansvarig är väldigt varierande och du hanterar dem alltid med klokskap, värme, omtanke och respekt.

Assistentens roll och erfarenhet

Våra Kundansvariga har akademisk examen eller erfarenheter som motsvarar en sådan. De brinner för att leda, organisera och vidareutveckla. Våra Kundansvariga är en mycket viktig del av vår verksamhet och dess utveckling. De är personer som vågar fatta egna beslut, lära sig nya saker och vågar ta hjälp när det så behövs. Hela företaget har ett tydligt kundfokus samt en stor dos av social kompetens och servicekänsla.

I kontakt med assistenter, kunder, anhöriga och myndigheter är våra kundansvariga stolta representanter för FMF Assistans.

Meriterande erfarenheter

 • En naturlig vilja att hjälpa.
 • Kunskap och erfarenhet av funktionshinder.
 • Erfarenhet av praktiskt arbete med personer med NPF – Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
 • Handledarkompetens med förmåga att vara tydlig såväl som förstående och entusiasmerande.
 • Erfarenhet av att observera och analysera komplexa situationer.
 • Lugn och trygg personlighet.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Tjänsten är på heltid och är främst förlagd på kontorstid, men innefattar också en del resor och sena kvällar.
 • Övernattningar på annan ort förekommer – du behöver ha körkort, det finns företagsbil att tillgå.
 • Tjänsten påbörjas som en provanställning i sex månader.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Verksamhetschef: Kristina Wetterstrand
Tel: 072-300 37 76
E-post: rekrytering.kristina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Kundansvarig Malmö

Som anställd hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som anställd hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan