ORTER: Örebro
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
5 juli 2024

FMF ASSISTANS ÖREBRO SÖKER EN SÄLJANDE KUNDANSVARIG

Vi är i dag en fantastiskt fin arbetsplats med arbetsglädje, gemenskap och engagemang. Vårt uppdrag är personlig assistans och oavsett roll så har vi alla fokus på våra kunder och deras assistenters bästa!

Här på huvudkontoret i Örebro arbetar de flesta av våra kundansvariga men också våra jurister, administratörer och stor del av vår ledning. Vi som arbetar på FMF har alla en mycket viktig del i våra kunders personliga assistans.

Gemensamt för oss alla är att vi arbetar med stor kunskap, engagemang, värme och förståelse för våra kunder, deras assistenter och anhöriga. Alla på FMF gör alltid sitt yttersta och runt varje kund finns ett starkt team kompententa och engagerade medarbetare.

Vi bryr oss också om varandra som kollegor och har fantastiskt trevligt på jobbet – det märks att vi mår bra och gillar vårt uppdrag!

Som kundansvarig kommer du att arbeta med helheten kring våra kunders personliga assistans.    Med kunskap och personligt engagemang bidrar du till att skapa trygghet och kvalitet för våra kunder och deras assistenter. Våra kundansvariga har en viktig del i att våra assistenter känner arbetsglädje och stolthet i sitt dagliga arbete. Arbetet innefattar också rekrytering inom de egna assistansgrupper som du också handleder i svåra som enkla frågor. Du har bra samarbete med kunder, kollegor, arbetsledare och anhöriga. Du håller i myndighetskontakter. Arbetet som kundansvarig är väldigt varierande och du hanterar dem alltid med klokskap, värme, omtanke och respekt.

Efter en tid som Kundansvarig är du redo för din roll som säljande Kundansvarig. Du är ansiktet utåt och är en av dem som håller i möten hos kunder som vill veta mer om oss som assistansanordnare. Du kan personlig assistans som igen annan. Du representerar FMF och vår värdegrund ärligt, kompetent, varmt och personligt. Du arbetar nära ansvarig för sälj/marknad – Annika Florin

Din roll och erfarenhet

Våra Kundansvariga har akademisk examen eller erfarenheter som motsvarar en sådan. De brinner för att leda, organisera och vidareutveckla. Våra Kundansvariga är en mycket viktig del av vår verksamhet och dess utveckling. De är personer som vågar fatta egna beslut, lära sig nya saker och vågar ta hjälp när det så behövs. Hela företaget har ett tydligt kundfokus samt en stor dos av social kompetens och servicekänsla.

I kontakt med assistenter, kunder, anhöriga och myndigheter är våra kundansvariga stolta representanter för FMF Assistans.

Tjänsten är på heltid och är främst förlagd på kontorstid, men innefattar också en del resor och sena kvällar. Övernattningar på annan ort förekommer – du behöver ha körkort, det finns företagsbil att tillgå. Tjänsten påbörjas som en provanställning i sex månader.

Meriterande erfarenheter

  • Känsla för service och bemötande.
  • Eget driv.
  • En naturlig vilja att hjälpa.
  • Kunskap och erfarenhet av funktionshinder.
  • Handledarkompetens med förmåga att vara tydlig såväl som förstående och entusiasmerande.
  • Erfarenhet av att observera och analysera komplexa situationer.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Heltid/kontorstid

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kontaktperson Sälj & Marknadsansvarig: Annika Florin
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Kundansvarig Örebro

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan