ORTER: Kumla
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
2 juli 2024

KUMLA EKEBY/BJÖRKA PERSONLIGA ASSISTENTER

Som personlig assistent här hos Josefine har du ett otroligt omväxlande arbete.

Josefine är snart 25 år, bor tillsammans med sina föräldrar och bror i Ekeby mellan Kumla och Örebro. En lindrig utvecklingsstörning samt svårbehandlad epilepsi gör att hon behöver en assistent vid sin sida dygnets alla timmar. Hon har egen bil och det är hennes assistenter som kör – så körkort är ett måste.

Vi ser helst kvinnliga sökande då Josefine känner sig mest bekväm med det och också behöver praktisk hjälp med vissa integritetsnära moment. Assistenter stöttar också i kommunikationen och hjälper till att hålla i den röda tråden då hon lätt tappar fokus.

Som för många andra unga vuxna innehåller vardagen en mix mellan vardagens måsten och det som ger livet guldkant. För Josefine är innebandy, mode/kläder och resor något hon verkligen uppskattar. Med dig som assistent finns säkert nya äventyr att upptäcka tillsammans!

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi som sagt kvinnor. Vi ser gärna att du som söker har relevant erfarenhet/utbildning men mest av allt söker vi efter rätt person. Det måste stämma med kunden och övriga i familjen. Du behöver ha körkort och egen bil eftersom bussförbindelserna inte är de bästa.
Du får introduktion som krävs på plats och vi vill gärna att alla våra assistenter går våra utbildningar.  Det är av stor vikt för vår kund och för oss på FMF Assistans att de assistenter som arbetar hos oss är trygga, omtänksamma och positiva. Tillsammans ser vi till att göra varje dag betydelsefull och fin!

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift.
  • B-körkort är ett krav.
  • Erfarenhet av epilepsi är meriterande.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Ca 90% varierande pass – dag eftermiddag kväll och aktiv/vaken natt.
  • Arbete varannan helg är att räkna med.
  • Finns även behov av assistenter som kan ta extrapass vid behov, tex vid ordinarie assistents sjukfrånvaro/sem.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Maila cv och personligt brev till:

rekrytering.annika@fmfassistans.se

Arbetsledare/mamma Maria:  072-553 90 05

Sök jobbet senat 2024-08-08

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan