ORTER: Gustavsberg
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
19 april 2023

Nu blev det bråttom! Vi behöver snarast en assistent till vår härliga arbetsplats i Gustavsberg

Jag heter Marie och arbetar som personlig assistent och arbetsledare hos Jörgen som också är min bror. Vi är en grupp assistenter som alltid ställer upp för Jörgen och för varandra. Sammanhållning och kamratskap har gjort att vi är flera som arbetat tillsammans i 13 år. Det ser jag som ett gott betyg till oss alla! Trevlig arbetsmiljö – trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenter.

Vårt arbete består i att hjälpa Jörgen med allt han inte klarar att göra själv. Han har inga problem med fysiken förutom lite dålig balans men behöver mycket stöd i alla delar i sin vardag eftersom han har både autism och en utvecklingsstörning.

Han är vuxen men befinner sig på en 3 årings nivå i mångt och mycket. Han älskar båtar, bussar, T-bana och musik. Tar gärna en båttur när det finns möjlighet. Han har också en stor kärleksfull familj.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna att du som söker har livserfarenhet och hunnit passera minst 30. Att du har ett naturligt lugn samtidigt som du har ett eget driv är lojal, ansvarsfull och lite påhittig/busig. Du behöver också vara lite händig för att kunna hjälpa Jörgen i snickeriet på DV.

Det är av stor vikt för vår kund och för oss på FMF Assistans att de assistenter som arbetar hos oss är omtänksamma och snälla människor och är förstående för kunden och dennes situation.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av liknande uppdrag.
  • Erfarenhet av autism.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Fast rad på schema
  • 100%
  • Måndag – fredag 08:30 -15:15
  • Varannan helg 2 längre pass som inkluderar kväll/natt/dag

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare och syster: Marie Tvetmark
Tel: 073-509 48 44

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Mejla cv och personligt brev.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan