ORTER: Skultuna
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
15 mars 2023

PERSONLIGA ASSISTENTER SKULTUNA

Vi söker assistenter för att stärka upp i arbetsgruppen hos vår kund som heter Nellie, hon är en tjej på 20 år som bor utanför Västerås tillsammans med sin familj.

Så här beskriver Nellie vad arbetet som assistent hos henne innebär:

För att min dag ska fungera har jag personliga assistenter som hjälper och pushar mig och nu behöver jag fler till mitt arbetslag. Det jag behöver hjälp med är kommunikation (jag pratar med stödtecken), måltider, personlig hygien, nöjen och träning. På min fritid gillar jag att träffa kompisar, spela bowling, träna, bada, ta en shoppingtur och fika på stan men jag gillar också mysiga hemmadagar med film eller tv-spel.
Ett annat intresse är framerunning.

Assistentens roll och erfarenhet

Arbetet är där jag befinner mig och en del av det sker i hemmet med familjen och därför viktigt att du har känsla för integritet och respekt.

Jag söker helst kvinnor som assistenter men inte nödvändigtvis ett krav. Du bör ha glimten i ögat, vara trygg i dig själv, påhittig, flexibel och har stort tålamod. Gärna att du kommer med egna initiativ och förslag på nya aktiviteter som motiverar och utmanar mig att lära mig nya saker.

Det kan ta tid att lära känna mig ordentligt och söker därför dig som ser långsiktigt på detta jobb. Viktigast av allt är att personkemin stämmer mellan Dig och Mig.

Det är bra om du är i god fysik för jag behöver hjälp med bland annat lyft och förflyttningar i och ur min rullstol. Känner du att det skulle vara kul och arbeta hos och med mig, ansök redan idag!

Meriterande erfarenheter

  • Svenska, mycket väl i tal & skrift.
  • Rökfri.
  • B-körkort.
  • Tidigare erfarenhet inom assistans el omvårdnad är önskvärt.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger och storhelger.
  • Dubbelassistans kan förekomma.
  • En tjänst 30–40 Tim/vecka.
  • En timanställd på 8–20 Tim/vecka.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick
E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Skultuna

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan