ORTER: Nödinge
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
18 mars 2024

PERSONLIG ASSISTENT ALE KOMMUN NÖDINGE

Vi startar nu upp ett nytt arbetslag hos en man i 40-årsåldern. Vill du vara med från början och göra skillnad, ser du möjligheter i stället för problem, vill du arbeta i ett härligt gäng med en levnadsglad go kille- då är det här ett jobb för dig!

Du som personlig assistent kommer finnas vid vår kunds sida för att göra livet lite lättare att leva. Han bor centralt i lägenhet med sina två katter. För att förflyttar sig använder han permobil och ibland med rullstol. Han åker gärna på aktiviteter med bilen. tex Frölundas hemmamatcher, fotbollsmatcher, bio och konserter.
Du bör ej vara allergisk mot katt. Stort plus om du har manuellt körkort men inget krav, viktigast är att ni trivs ihop.

Assistenter sökes för pass vaken natt, dag och kväll. Under dagpassen är kunden berättigad dubbelassistans, vilket innebär att ni arbetar två och två.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet från vård/omsorg. Du behöver vara trygg i dig själv som person med hjärtat på rätta stället.

Har du erfarenhet av PEG, Track och hostmaskin är det bra, men inget krav. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Det viktigaste är dock att personkemin stämmer – att just ni hittar ett band och är intresserad att lära dig jobbet. För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete.

Meriterande erfarenheter

  • Undersköterska.
  • Personlig assistent.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Ej vara allergisk mot pälsdjur.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vaken Natt.
  • Kväll.
  • Dag, dubbel assistans del av dagen.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig Fredrika Klemmt
Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

Sök jobbet senast:

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.