LÄN: Jämtland
ORTER: Åre Järpen
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Heltid

Publiceringsdatum:
7 september 2023

PERSONLIG ASSISTENT ÅRE/JÄRPEN

I Järpen finns i dag en liten, fin och värdefull assistansgrupp. Vi har nu minst en plats att fylla och har en fast schemarad ledig. Vi söker enbart kvinnor/tjejer eftersom vår kund känner sig mest trygg med det i alla delar av sitt hjälpbehov.

Flera av våra assistenter har arbetat många år här och det ser vi som ett gott betyg till denna arbetsplats.

Som assistent här arbetar ni alltid två assistenter tillsammans därför behöver du uppskatta arbete tillsammans med kollegor och du behöver också förstå vikten av att ställa upp för varandra som en i laget och för kunden.  Är du också en lagspelare – då kan det vara dig vi söker!

Det dagliga arbetet består av att hjälpa vår kund med det hon inte klarar att göra själv på grund av sin funktionsnedsättning. Denna aktiva och busiga tjej behöver stort stöd i alla delar i sin vardag. Arbetet sker oftast i hemmet men också i en lägenhet som finns i närheten av familjens hem. Här erbjuds du trevliga kollegor och en lekfull och aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Personlig lämplighet väger tyngst. Tillgänglig för arbete året runt.

Meriterande erfarenheter

 • Körkort
 • Erfarenhet från arbete med barn
 • Erfarenhet från arbete med EP
 • Erfarenhet från arbete med autism
 • Flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Tjänst mellan 50–100%.
 • Vi behöver dig som kan arbeta minst 20–30 timmar per vecka och minst varannan helg.
 • Arbetspass em/kväll vardagar 13–21 och hela dagar varannan helg 09–21.
 • En vecka arbetar du 3 pass: tisdag onsdag och torsdag.
 • Följande vecka arbetar du 5 pass: måndag onsdag fredag lördag och söndag. Längre pass lördagar och söndagar.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Frågor om arbetet: Arbetsledare Cattis 073-612 6257

Sök jobbet senast

2023-09-30 genom att maila CV och personligt brev

Märk din ansökan med Järpen

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan