LÄN: Skåne
ORTER: Dalby
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
26 april 2024

PERSONLIG ASSISTENT DALBY

Vi söker en assistent till en kund i Dalby. Du kommer få jobba med en ung kille med ett fantastiskt sätt att se på världen. Fantasi och härliga berättelser är en del av vardagen. Du kommer få ta del av en spännande arbetsplats som ger kunskap för livet. En tjänst som passar utmärkt att kombinera med studier.

Vår kund har autism och impressiv språkstörning. Det innebär att omvärlden ofta tror att personen förstår mycket mer än vad som är den egentliga verkligheten. Kunden bor hemma med sin mamma och pappa. Det trivs han bäst med.

Du ska klara av balansen mellan full fart och långa samtal till att bara sitta tyst och filosofera över allt som händer. Kommunikation och samspel är ett måste.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann och ha förmågan att lyssna. Använda din fantasi för att kunna förstå och hänga med i kundens liv.
Vi söker helst män till dessa tjänster då vår kund känner sig mest bekväm med detta.

Det är bra om du har lätt för att läsa av olika situationer och arbeta lågaffektivt. Ibland kan du behöva ta ett steg fram men även bara kunna smälta in i bakgrunden och finnas när du behövs.

Vi söker dig som tycker om både film och böcker. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Autism.
  • Impressiv språkstörning.
  • Lågaffektivt bemötande.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Fysiskt aktiv, tycka om att vara ute.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 1–2 pass/ vecka, 14:00-22:00.
  • Start enligt överenskommelse, muntlig introduktion.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Sandra Forsell
Märk din ansökan med referens: Dalby

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.