ORTER: Falköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
13 juni 2023

PERSONLIG ASSISTENT FALKÖPING

Perfekt vid sidan av studierna! Här hos Peter finns en liten fast tjänst på 2 dygn per månad för dig som också vill och kan ta något extra pass på timmar vid behov och under semestertider – gärna redan denna sommar! Introduktion kan starta omgående.

Hos Peter finns i dag en jättefin och värdefull grupp assistenter. Flera av våra assistenter har arbetat många år hos Peter och det ser vi som ett gott betyg till denna arbetsplats.
Som assistent hos Peter arbetar ni alltid två tillsammans så du behöver uppskatta arbete tillsammans med kollegor och du behöver också förstå vikten av att ställa upp för varandra som en i laget och för kunden. Är du också en lagspelare – då kan det vara dig vi söker!

Det dagliga arbetet består av att hjälpa Peter med det han inte klarar att göra själv på grund av sin ryggmärgsskada som han fick i samband med en mc-olycka. Du kommer att arbeta i hemmet – en villa centralt i Falköping. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner– det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.

Meriterande erfarenheter

 • Meriterande erfarenheter
 • Svenska i tal och skrift.
 • Erfarenhet av Personlig assistans.
 • B- Körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Från och med vecka 35 behöver vi dig som kan arbeta minst 1 dygn varannan vecka. (fredag 11:00 – lördag 11:00)
 • Kan du dessutom arbeta en del i sommar under ordinarie assistenter semester vore det toppen!
 • Introduktion kan starta omgående.
 • Alla assistenter här behöver vara flexibla för arbete på pass både dag och natt.
 • Pass finns dygnets alla timmar.
 • Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och som jour.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kontaktpersoner

Kundansvarig: Annika Florin

Tel: 076-175 30 11

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Sök jobbet senast

2023-07-07 genom att maila CV och personligt brev

Märk din ansökan med: Peter

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan