ORTER: Falköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
16 augusti 2023

PERSONLIG ASSISTENT FALKÖPING

I Falköping har FMF flera fantastiska och mycket engagerade personliga assistenter. Det är dom som dagligen ser till att livet går ihop för kunderna. Just nu söker vi förstärkning i ett av våra större uppdrag. Din arbetsplats är någon annans hem. Respekt, omtanke och omvårdnad i en fin kombination är vad dina blivande kollegor dagligen levererar och vad som förväntas av dig.

Denna kund har assistans dygnets alla timmar. Nattpass finns som både vaken natt och jour.  Assistenter i detta arbetslag behöver därför vara flexibel för arbete på pass både dag och natt. Det är också viktigt att kunna täcka upp för kollegor vid sjukdom.
Arbetet som personlig assistent sker i kundens hem eller där kunden befinner sig. Den personliga assistentens arbetsuppgifter främst är hygien, möjliggöra matsituation, träning, städning och fritidsaktiviteter.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi behöver dig som har livserfarenhet och samtidigt söker långsiktighet när det kommer till blivande och tidigare anställningar. Din personlighet är mycket viktig och vi vill att du och andra i din omgivning ser dig som ansvarsfull, engagerad och positiv.

Vi vill att du är omtänksam, noggrann och inkännande. Du behöver också fungera bra i arbetet ihop med kollegor då ni oftast arbetar 2 assistenter tillsammans. Vi dokumenterar hos alla våra kunder så det ställer krav på goda kunskaper i svenska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Meriterande erfarenheter

  • Körkort och egen bil.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Möjlighet till fast tjänst på schema (50–80%) finns för rätt person.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

 

Sök jobbet senast

2023-09-02 genom att maila CV och personligt brev

Märk din ansökan med Falköping

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan